Primește 10 Rotiri Gratuite în fiecare Sâmbătă și Duminică!
Rotiri Gratuite
pentru toată lumea!
Casino Model
Autentifică-te în cont
Autentifică-te în fiecare Sâmbătă și Duminică.
Deschide jocul Wild Wild West: The great train heist
Te așteaptă 10 Rotiri Gratuite la jocul Wild Wild West: The great train heist
Primește Rotirile Gratuite
Bucură-te de Rotirile Gratuite și Mult succes!
Termeni și Condiții

Data începerii promoției: 06/02/2021 00:01 ora României
Data publicării: 03/02/2021 14:00 ora României

 1. Această ofertă este valabilă doar pentru utilizatorii cu rezidență în România.
 2. Oferta este disponibilă în fiecare Sâmbătă și Duminică de la ora 00:01 până la ora 23:59, ora României.
 3. Oferta este valabilă pentru toți utilizatorii care deschid jocul "Wild Wild West: The great train heist", fie pe desktop, fie pe mobil, Sâmbătă sau Duminică.
 4. Oferta este disponibilă doar utilizatorilor care au efectuat cel puțin o depunere în ultimele 30 de zile.
  Observație: Pentru a putea primi oferta, utilizatorii care nu au mai depus niciodată și efectuează acum prima depunere vor trebui să se deconecteze și să se reautentifice în cont după depunere.
 5. Pentru a primi rotirile gratuite, utilizatorii trebuie să se autentifice și să deschidă jocul “Wild Wild West: The great train heist”.
 6. Numărul rotirilor gratuite pe care le poate câștiga un utilizator este 10 Sâmbăta și 10 Duminica. În total vor putea fi câștigate până la 20 de rotiri gratuite în timpul unui weekend.
 7. Un utilizator poate participa la ofertă o singură dată pe zi.
 8. Rotirile gratuite vor fi disponibile timp de 1 zi după acordarea acestora în contul de joc al utilizatorului.
 9. Câștigul maxim provenit din utilizarea rotirilor gratuite este de 80 RON. Suma care va depăși această limită va fi dedusă și anulată.
 10. Pentru ca un utilizator să poată retrage câștigurile provenite din rotiri gratuite, acesta va trebui să fi efectuat o nouă depunere cu bani reali de minim 20 RON – 40 RON (în funcție de metoda de plată), iar această sumă trebuie rulată cel puțin o dată.
 11. Utilizatorii trebuie să încarce documentele de verificare (KYC) pe platforma winmasters. Neprezentarea documentelor de verificare aduce de la sine retragerea castigurilor și a bonusurilor.
 12. winmasters își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile în orice moment, fără notificare în prealabil. Este responsabilitatea utilizatorilor sa verifice periodic Termenii si Condițiile.
 13. winmasters își rezervă dreptul de a exclude jucători din această promoție sau din promoțiile viitoare dacă avem motive să suspectăm un abuz al acestei promoții.
 14. winmasters își rezervă dreptul de a modifica orice ofertă în orice moment, fără notificare în prealabil.
 15. In cazul unei dispute, deciziile managementului winmasters sunt finale
 16. Pentru fiecare persoană, familie, locuință, adresa IP și adresa de e-mail poate fi deschis la un moment dat un singur cont winmasters. winmasters își rezervă dreptul de a bloca conturile identificate drept multiple, de a raporta incidentul (incidentele) autorităților competente și de a deduce bonusurile și câștigurile din toate conturile aferente.
 17. Se aplică și Termenii și Condițiile Generale pentru Bonusuri de pe winmasters.ro.