În fiecare Marți și Joi, de la ora 19:00 la ora 02:00
Nopți fierbinți la EGT
cu Pariul Gratuit*!
Casino Model
Joacă la sloturile EGT
Câștigă 100 de runde la sloturile EGT pe care le găsești aici.
Acceptă oferta
Apasă "Accept" în mesajul pop-up care apare.
Primește Pariul Gratuit
Pariul gratuit de 25 RON la Cazino este acum al tău!
Termeni și Condiții

Data începerii promoției: 14/01/2021 19:01 Ora României
Data finalizării promoției: 31/12/2021 23:59 Ora României
Data publicării: 14/01/2021 12:00 Ora României

 1. Această ofertă este valabilă doar pentru utilizatorii cu rezidență în România.
 2. Oferta este disponibilă în fiecare Marți și Joi de la ora 19:00 până a doua zi la ora 02:00 Ora României.
 3. Promoția oferă un pariu gratuit de 25 RON la Cazino după 100 de runde câștigătoare la jocurile EGT, disponibile pe pagina promoției “EGT Hot Nights”.
 4. Jocurile EGT din alte categorii decât sloturi, precum Keno, Video Poker, jocurile de masă și de cărți nu sunt incluse în această ofertă. Doar sloturile EGT sunt valabile pentru această promoție.
 5. Oferta va fi disponibilă o singură dată per utilizator per zi de valabilitate a promoției (de la ora 19:00 până la ora 02:00 a zilei următoare).
 6. Pariul gratuit la Cazino este acordat utilizatorului dupa acceptarea acestuia în mesajul care apare după rundele câștigătoare la sloturile EGT.
 7. Doar pariurile între 1 RON și 10 RON per rotire/rundă de joc plasate la jocurile disponibile pe pagina promoțională sunt eligibile pentru această promoție.
 8. Câștigul maxim generat din pariul gratuit este de 150 RON. Câștigurile din pariul gratuit peste această limită menționată mai sus vor fi deduse și anulate automat.
 9. Utilizatorii trebuie să încarce documentele de verificare (KYC) pe platforma winmasters. Neprezentarea documentelor de verificare aduce de la sine retragerea castigurilor și a bonusurilor.
 10. winmasters își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile în orice moment, fără notificare în prealabil. Este responsabilitatea utilizatorilor sa verifice periodic Termenii si Condițiile.
 11. winmasters își rezervă dreptul de a exclude jucători din această promoție sau din promoțiile viitoare dacă avem motive să suspectăm un abuz al acestei promoții.
 12. winmasters își rezervă dreptul de a modifica orice ofertă în orice moment, fără notificare în prealabil.
 13. In cazul unei dispute, deciziile managementului winmasters sunt finale.
 14. Se aplică și Termenii și Condițiile Generale pentru Bonusuri de pe winmasters.ro.
 15. Condiții pentru pariul gratuit la Cazino:
  1. Pariul gratuit la Cazino este disponibil doar pentru jocuri de cazino. După ce vor fi întrunite condițiile de rulaj al pariului gratuit, soldul Contului Bonus Cazino va fi transferat în portofelul de bani reali Cazino, mai puțin valoarea pariului gratuit.
  2. Rulajul pariului gratuit este de 30 ori valoarea pariului gratuit.
  3. Mizele/rundele de peste 25 RON nu contribuie la cerințele de rulaj.
  4. Orice solicitare de retragere înainte de îndeplinirea cerințelor de rulaj va atrage cu sine anularea fondurilor din Contul de Bonus Cazino, iar câștigurile generate din utilizarea acestui bonus vor fi anulate.
  5. Cerințele de rulaj al pariului gratuit trebuie îndeplinite în cel mult 30 de zile, în caz contrar bonusul va fi anulat, iar câștigurile generate din utilizarea acestui bonus vor fi anulate.
  6. Calculul rulajului pariului gratuit începe din momentul în care bonusul este acordat în contul de joc al utilizatorului.
  7. Doar sloturile EGT cu contribuție 100% sunt eligibile pentru condițiile de rulaj. Celelalte categorii de jocuri, precum Keno, Video Poker, jocurile de masă și de cărți nu contribuie la cerințele de rulaj al pariului gratuit.
   Exemple:
   • Un pariu/o rundă de 10 RON la sloturile EGT va contribui cu 10 RON la cerințele de rulaj.
   • Un pariu/o rundă de 10 RON la Video Poker EGT nu va contribui la cerințele de rulaj.
   • Orice pariuri la sloturi ale altor furnizori decât EGT nu vor contribui la cerințele de rulaj.