Câștigi 11 rotiri în fiecare zi de pe 22/2 până pe 28/2
7 zile cu 77
de Rotiri Gratuite
Casino Model
Autentifică-te în cont
Autentifică-te în fiecare zi a săptămânii.
Deschide slotul Finn and the Swirly Spin
Te așteaptă 11 Rotiri Gratuite la slotul Finn and the Swirly Spin
Joacă Rotirile Gratuite
Până la 77 de Rotiri Gratuite sunt acum ale tale (11 Rotiri pe zi)!
Termeni și Condiții

Data începerii promoției: 22/02/2021 14:01 ora României
Data expirării ofertei: 28/02/2021 23:59 ora României
Data publicării ofertei: 22/02/2021 14:00 ora României

 1. Această ofertă este valabilă doar pentru utilizatorii cu rezidență în România.
 2. Oferta este disponibilă în fiecare zi de la ora 00:01 până la ora 23:59, ora României, incepând de Luni 22/02/2021 până Duminică 28/02/2021.
 3. Oferta este disponibilă doar utilizatorilor care au efectuat cel puțin o depunere în luna Februarie 2021.
  Observație: Pentru a putea primi oferta, utilizatorii care nu au mai depus niciodată și efectuează acum prima depunere vor trebui să se deconecteze și să se reautentifice în cont după depunere.
 4. Această ofertă poate fi combinată cu alte oferte winmasters.
 5. Pentru a primi rotirile gratuite, utilizatorii trebuie se autentifice și să deschidă jocul “Finn and the Swirly Spin”, fie pe desktop, fie pe mobil.
 6. Numărul rotirilor gratuite pe care le poate câștiga un utilizator este 11 în fiecare zi de valabilitate a promoției. În total vor putea fi câștigate până la 77 de rotiri gratuite pe perioada valabilității promoției.
 7. Un utilizator poate participa la ofertă o singură dată pe zi de valabilitate a promoției.
 8. Rotirile gratuite vor fi disponibile timp de 1 zi după acordarea acestora în contul de joc al utilizatorului.
 9. Câștigul maxim provenit din utilizarea rotirilor gratuite este de 80 RON pe zi de valabilitate a promoției. Suma care va depăși această limită va fi dedusă și anulată.
 10. Pentru ca un utilizator să poată retrage câștigurile provenite din rotiri gratuite, acesta va trebui să fi efectuat o nouă depunere cu bani reali de minim 20 RON – 40 RON (în funcție de metoda de plată), iar această sumă trebuie rulată cel puțin o dată.
 11. Utilizatorii trebuie să încarce documentele de verificare (KYC) pe platforma winmasters. Neprezentarea documentelor de verificare aduce de la sine retragerea castigurilor și a bonusurilor.
 12. winmasters își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile în orice moment, fără notificare în prealabil. Este responsabilitatea utilizatorilor sa verifice periodic Termenii si Condițiile
 13. winmasters își rezervă dreptul de a exclude jucători din această promoție sau din promoțiile viitoare dacă avem motive să suspectăm un abuz al acestei promoții.
 14. winmasters își rezervă dreptul de a modifica orice ofertă în orice moment, fără notificare în prealabil.
 15. In cazul unei dispute, deciziile managementului winmasters sunt finale.
 16. Pentru fiecare persoană, familie, locuință, adresa IP și adresa de e-mail poate fi deschis la un moment dat un singur cont winmasters. winmasters își rezervă dreptul de a bloca conturile identificate drept multiple, de a raporta incidentul (incidentele) autorităților competente și de a deduce bonusurile și câștigurile din toate conturile aferente.
 17. Se aplică și Termenii și Condițiile Generale pentru Bonusuri de pe winmasters.ro.