Mega concurs*
30 de vacanțe în Mykonos!
Casino Model
Premii
winmasters oferă 30 de vacanțe all inclusive de 3 zile în Mykonos.
Participare
Înregistrează-te și participi automat în concurs.
Extragere
Extragerile câștigătorilor vor avea loc între 4 și 12 iulie.

Descarcă Regulamentul Campaniei

Se aplică Termeni și Condiții
 1. Oferta este disponibilă în perioada 04/06/2021 00:00:01 - 03/07/2021 23:59:59, ora Romaniei.
 2. Această ofertă este valabilă doar pentru utilizatorii cu vârsta de minim 18 ani și cu rezidență în România.
 3. Oferta promoțională este disponibilă pentru utilizatorii înregistrați în perioada promotionala, precum si pentru utilizatorii care detin deja cont pe winmasters.
 4. Toate persoanele care își înregistrează un cont de joc nou pe site în perioada de valabilitate a promoției, precum și persoanele care au deja un cont de joc deja înregistrat și se autentifică în contul de joc în perioada promoției sunt eligibile pentru una din excursiile de 3 zile pentru doua persoane in Mykonos, Grecia. Sanse suplimentare la extragere pot fi obtinute prin depunerea de minim 50 RON in contul de joc. Fiecare depunere de minim 50 RON in perioada promotionala reprezinta 5 sanse suplimentare.
 5. Un Participant poate obtine pe parcursul campaniei unul sau mai multe numere de inregistrare.
  Participantul va primi un numar de inregistrare:
  • La crearea unui cont nou
  • La prima autentificare in cont, in cazul utilizatorilor existenti la data inceperii promotiei
  Participantul va primi 5 numere de inregistrare suplimentare pentru fiecare depunere de minim 50 RON in perioada promotionala. Un participant poate obtine maxim 21 de numere de inregistrare in campanie.
 6. Numărul maxim de premii acordate în această campanie este de 30.
 7. Conturile sau înregistrările multiple nu vor fi eligibile pentru această ofertă.
 8. winmasters își rezervă dreptul de a exclude jucători din această promoție sau din promoțiile viitoare dacă avem motive să suspectăm un abuz al acestei promoții.
 9. Pentru a putea participa la această ofertă promoțională, utilizatorul trebuie să aibă contul winmasters.ro verificat complet (KYC).
 10. Tragerile la sorți vor avea loc în perioada 04/07/2021 – 12/07/2021 utilizând un software specializat (random.org).
 11. Câștigătorii premiilor vor fi contactați telefonic sau prin e-mail conform cu informatiile disponibile in contul de joc în termen de 48 de ore de la finalizarea extragerii, pentru validare.
 12. În cazul în care un câștigător nu poate fi contactat prin e-mail sau apel telefonic în termen de 48 de ore de la rezultatul extragerii, sau in situatia in care se constata ca participantul extras nu a respectat regulamentul campaniei, premiul va fi anulat.
 13. Regulamentul Oficial pentru participarea la prezenta Campanie este disponibil, in mod gratuit, oricarei persoane interesate pe website-ul www.winmasters.ro (denumit in continuare „Site-ul”). Regulamentul Oficial poate fi solicitat la adresa de e-mail support@winmasters.ro, urmand ca acesta sa fie transmis prin e-mail persoanei interesate, la adresa de e-mail indicata de aceasta.
 14. Utilizatorii înregistrați sunt rugați să furnizeze documente de identificare (KYC) pentru a-și valida identitatea. Nerespectarea documentelor la cerere poate duce la anularea promoției și a premiului.
 15. Premiile nu pot fi transferate unei terțe persoane, nici să fie schimbate cu bani, sau alt premiu.
 16. Câștigătorii premiilor trebuie să respecte regulamentul campaniei. fiind responsabilitatea acestora să verifice periodic Termenii și Condițiile.
 17. winmasters își rezervă dreptul de a modifica Termenele și Condițiile în orice moment, fără notificare în prealabil.
 18. Odata cu validarea statutului de câștigător in Campania promotionala ,,winmasters te trimite în vacanță”, Participantii vor fi de acord să fie inclusi în orice materiale create la înmânarea si utilizarea premiilor (fotografii, videouri).
 19. Se aplică și Termenele și Condițiile Generale de pe winmasters.ro.
 20. In cazul unei dispute, deciziile managementului winmasters sunt finale