1.0.275

Joc Responsabil

Joc Responsabil


La winmasters.ro, considerăm că asigurarea unui mediu protejat de divertisment pentru toți jucătorii reprezintă o prioritate esențială. Jocurile de noroc desfășurate într-un mediu protejat trebuie să reprezinte o experiență captivantă și antrenantă pentru adulți. Ne încurajăm clienții să utilizeze serviciile noastre cu logică, prudență și responsabilitate, în funcție de capacitățile financiare ale fiecăruia. Luăm în serios obligația de a proteja jucătorii de comportamente și situații problematice, fapt pentru care luăm măsurile necesare în acest sens, de fiecare dată când un comportament problematic apare în atenția noastră.

Jocul responsabil la winmasters.ro are la bază trei piloni:

  • Siguranța clientului
  • Siguranța jocului
  • Protecția împotriva dependenței de jocuri de noroc

Împreună cu centre de cercetare, asociații și instituții cu rol terapeutic, combatem dependența de jocuri de noroc și ne-am luat angajamentul de a asigura un mediu responsabil, sigur și verosimil pentru jocurile noastre.

POLITICA NOASTRĂ

Protecția împotriva jocurilor de noroc

winmasters oferă un mediu sigur de divertisment pentru adulți. Pentru utilizarea produselor noastre, jucătorii trebuie să fie în vârstă de cel puțin 18 ani (sau de vârstă legală pentru jocuri de noroc în țara în care jucătorii respectivi au reședința, ceea ce implicit mărește limita de vârstă necesară).

La winmasters, operăm o varietate de controale pentru a ne asigura că nici o persoană minoră nu are acces la oferta noastră de jocuri de noroc online. Jucătorii care se înscriu cu informații false sau inexacte cu privire la vârsta lor vor pierde orice eventual premiu câștigat, indiferent de valabilitatea unui asemenea bilet de pariu sau chitanță, și astfel de informații false sau inexacte ar putea duce la o acțiune civilă și/sau penală împotriva unor astfel de persoane.

În scopul de a împiedica accesarea site-ului nostru de către minori, recomandăm ca jucătorii să instaleze și să folosească software-ul de filtrare pe orice dispozitiv cu acces la internet care poate fi utilizat de către minori. Acest lucru va oferi jucătorilor posibilitatea de a controla sau de a bloca conținutul afișat prin crearea de parole care împiedică accesul la site-ul nostru și, astfel, face site-ul nostru indisponibil pentru minori. Astfel de software de filtrare sunt următoarele:

MENȚINEȚI CONTROLUL

În cea mai mare parte, clienții noștri se bucură de produsele winmasters ca o experiență de divertisment și mențin participarea lor în limite pe care și le pot permite.

Cu toate acestea, jocurile de noroc ar putea conduce la dependență și unii jucători își pot face griji cu privire la obiceiurile privind jocurile de noroc. În consecință, acestei categorii de jucători le oferim următorul chestionar care poate oferi jucătorilor îndrumarea necesară:

TEST PROFIL PARIOR

Dacă ați răspuns afirmativ la oricare dintre întrebările de mai sus, este posibil ca jocurile de noroc să fi devenit o problemă pentru dvs. și vă sfătuim să căutați nemijlocit ajutor și consiliere profesională.

Există ajutor disponibil

Multe organizații oferă sprijin și asistență pentru persoanele care întâmpină o problemă cu jocurile de noroc. Dacă simțiti că acest lucru s-a întâmplat cu dvs., vă recomandăm să contactați o organizație de auto-ajutor pentru îndrumare. Următoarele site-uri oferă consiliere și îndrumare. Fiecare link conține linii cu numere de ajutor și adrese de e-mail pe care le puteți contacta dacă doriți să primiti sprijin și consiliere confidențiale:

GESTIONAREA BUGETULUI DVS.

Pentru jucătorii care se bucură de jocuri de noroc în mod frecvent, un fenomen des întâlnit este depășirea ocazională a bugetului lor. Sfătuim jucătorii să stabilească planuri bugetare specifice pentru a se asigura că sumele destinate jocurilor de noroc rămân accesibile în orice moment. Totodată oferim clienților noștri posibilitatea de a activa limite imediate. Oferim următoarele facilități:

  • Limitarea Depunerilor/ Pierderilor: există facilitatea de a impune limite zilnice, săptămânale și lunare pentru depuneri și pierderi, aplicabile de la momentul predefinirii acestora și care rămân în vigoare până când doriți să le modificați sau anulați.
  • Time-out: această facilitate blochează temporar contul, atunci când considerați că aveți nevoie de o pauză sau decideți să întrerupeți temporar utilizarea serviciilor noastre.
  • Auto-excludere: poate soluționa potențiale probleme ce pot apărea în conjuncție cu jocurile de noroc.
  • Închiderea contului: vă puteți închide contul în orice moment.

Pentru aplicarea limitelor de joc asupra contului de utilizator, vă rugăm să vă autentificați și să accesați secțiunea Informații Personale > Joc Responsabil sau să contactați Serviciul de Asistență Clienți pentru detalii suplimentare.

DEZACTIVAREA CONTULUI

Puteți să restricționați accesul la contul dvs. și / sau să vă autoexcludeți de la pariere – fie temporar, fie definitiv. Pentru a vă limita accesul la pariuri și / sau pentru a vă autoexclude, trebuie să accesați secțiunea CONTUL MEU > JOC RESPONSABIL, sau să contactați Serviciul Asistență Clienți pentru a obține toate instrucțiunile necesare acestei proceduri. Închiderea temporară a contului și autoexcluderea sunt direct aplicabile.

1.0.275