110%
PÂNĂ LA 550 RON
Cel mai bun bonus de înregistrare!
Fără cerințe de rulaj! 
ShowBiz Model
DEPUNE ACUM
Se califică la această promoție depunerile de minim 50 RON. Efectuează o depunere și primul bonus va fi disponibil în contul tău!
DEBLOCHEAZĂ
CELELALTE BONUSURI
Pariază fără griji și vei primi
alte 4 pariuri gratuite în contul tău!
PROFITĂ DE 110% BONUS
Îti oferim un bonus de 110% în pariuri gratuite la prima depunere.
SE APLICĂ TERMENI ȘI CONDIȚII.

DATA ÎNCEPERII PROMOȚIEI: 27/01/2020 15:00 CET
DATA FINALIZĂRII PROMOȚIEI: 31/01/2022 23:59 CET
DATA PUBLICĂRII: 20/01/2020 15:00 CETTERMENI ȘI CONDIȚII – BONUS DE ÎNREGISTRARE

 1. Această ofertă de bonus la înregistrare este accesibilă numai clienților rezidenți în România. Pentru orice întrebare sau nelămurire despre acest bonus, este necesar să se contacteze serviciul de Asistență Clienți înaintea accesării fondurilor aferente depunerii. În caz contrar, bonusul nu poate fi creditat manual.
 2. Promoția este disponibilă o singură dată, per client/cont. Se califică la această campanie doar prima depunere efectuată pe winmasters.ro, iar pentru orice nelămurire vă rugăm să contactați echipa de Asistență Clienți înaintea accesării fondurilor aferente depunerii. În caz contrar, bonusul nu poate fi creditat.
 3. Depunerile realizate prin portofele electronice precum Skrill și Neteller, nu sunt incluse în această promoție. Toate celelalte opțiuni de plată sunt eligibile pentru această ofertă. Toate celelalte metode de depunere se califică la această promoție cu o sumă minimă de 50 RON.
 4. Pentru a participa la această promoție trebuie îndeplinite următoarele condiții:
  • Autentificare pe winmasters.ro
  • Efectuarea unei depuneri de minim 50 RON
  • Îți vom acorda un bonus de 110% până la 550 RON la prima depunere, alcătuit din pariuri gratuite
 5. Imediat după prima depunere, utilizatorii vor primi primul pariu gratuit. Acesta este egal cu 30% din suma primei depuneri efectuate.
 6. Imediat după ce suma depunerii a fost rulată de 0.5 ori, utilizatorii vor primi al doilea pariu gratuit. Acesta este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.
 7. În continuare, dacă utilizatorii rulează depunerea de 1.5 ori, vor primi al 3-lea pariu gratuit. Acesta este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.
 8. Al 4-lea pariu gratuit va fi creditat în momentul în care utilizatorii rulează depunerea de 3 ori. Acest freebet este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.
 9. La final, al 5-lea pariu gratuit va fi creditat în momentul în care utilizatorii rulează depunerea de 5 ori. Acest freebet este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.
 10. Cerințele de rulaj vor fi îndeplinite pariind în secțiunea Pariuri Sportive în termen de 60 zile. În caz contrar, promoția expiră și pariurile gratuite nu vor putea fi creditate.
 11. Cererile de retragere solicitate înaintea efectuării cerințelor de rulaj pentru pariul gratuit cu numărul 3, 4 sau 5 vor duce la anularea promoției.
 12. Pariurile Sistem / Pulse Bet / Pariul Tău (Your Bet) / Tipurile de pariu handicap de orice fel / Miză rambursată la egal și Forecast/Tricast nu vor fi luate în calcul pentru rulajul bonusului.
 13. Se aplica Termenii si Conditiile generale winmasters.(13. Termeni generali pentru Bonusuri). Nu sunt permise pariuri repetitive sau contradictorii.
 14. winmasters își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile acestei oferte în orice moment și fără anunț prealabil fiind responsabilitatea utiizatorilor să verifice periodic site-ul nostru pentru modificări sau actualizări.

NOTĂ: Pentru ca un client să obțină al 2-lea, al 3-lea, al 4-lea sau al 5-lea Pariu Gratuit din oferta de bun venit, acesta trebuie să folosească mai întâi orice alt freebet disponibil în contul său, dobândit în urma altei oferte.

TERMENI ȘI CONDIȚII – PARIURI GRATUITE

 1. Pariul gratuit trebuie plasat pe evenimente simple sau combo cu cotă minimă per selecție 1.01.
 2. Pariurile Sistem / Pulse Bet / Pariul Tău (Your Bet) / Tipurile de pariu handicap de orice fel / Miză rambursată la egal și Forecast/Tricast nu sunt eligibile.
 3. Câștigul maxim provenit din pariul gratuit este de 5x valoarea acestuia (exemplu: pentru un freebet de 20 RON – câștigul maxim 100 RON).
 4. Pariul gratuit trebuie folosit integral pentru un singur pariu. În cazul in care suma nu este plasată întreagă miză pe un singur pariu, suma ramasă va fi anulată – Ex. Daca dintr-un pariu de 40 RON se plasează doar 20 RON, restul de 20 RON vor fi anulați.
 5. Pentru acest tip de bonus, caștigurile sunt calculate ca profit net (Caștig final – Miză inițială), suma initial oferită ca bonus nefiind inclusă in caștigul final.
 6. Fiecare pariu gratuit are o valabilitate de 7 zile din momentul creditării în contul de utilizator. În caz contrar, promoția expiră și pariurile gratuite viitoare nu vor putea fi creditate.
 7. winmasters își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile acestei oferte în orice moment și fără anunț prealabil fiind responsabilitatea utiizatorilor să verifice periodic site-ul nostru pentru modificări sau actualizări.


TERMENI ȘI CONDIȚII - PARIU GRATUIT PENTRU ÎNCĂRCAREA DOCUMENTELOR DE VERIFICARE (KYC)

 1. Aceasta oferta bonus este disponibilă doar pentru utilizatorii care au finalizat procedura de verificare a contului și au depus cel puțin o dată pe winmasters.ro
 2. Pariul gratuit poate fi plasat doar pe cote de minim 2,00. Pariurile multiple nu se iau in considerare pentru calculul rulajului.
 3. Suma maxima care poate fi castigata este cu acest voucher pariu gratuit este de 150 RON. Toate câștigurile ce depășesc această sumă ( peste 150 RON ) vor fi anulate in termen de 30 zile.
 4. Pariurile LIVE nu fac parte din aceasta promotie.
 5. Orice câștig din acest voucher pariu gratuit va fi creditat în balanța Pariuri Sportive in contul utilizatorului. Pentru acest tip de bonus, caștigurile sunt calculate ca profit net (Caștig final – Miză inițială), suma initial oferită ca bonus nefiind inclusă in caștigul final.
 6. Un voucher pariu gratuit este valabil doar pentru anumite sporturi, ligi, evenimente sau tipuri de pariu, conform specificațiilor fiecărei promoții.
 7. Suma Voucherului pariu gratuit trebuie folosită integral pentru un singur pariu. In cazul in care nu este plasată intreaga miză pe un singur pariu, suma ramasă va fi anulată – Ex. Daca dintr-un pariu de 40 RON se plasează doar 20 RON, restul de 20 RON vor fi anulați.
 8. Fondurile atribuite unui Voucher pariu gratuit vor fi folosite inaintea fondurilor din balanța Cash - de exemplu, dacă un client primește un voucher pariu gratuit de 50 RON și plasează un pariu de 100 RON, selectand pariul gratuit, atunci vor fi folosiți cei 50 RON atribuiți pariului gratuit și 50 RON din balanța Cash pentru Pariuri Sportive.
 9. Orice pariu care satisface condițiile de eligibilitate pentru a primi un Voucher pariu gratuit nu poate beneficia ulterior de opțiunea Cashout.
 10. Orice pariu Cashout nu este eligibil pentru a primi un Voucher pariu gratuit.
 11. Pariurile pe Handicapuri Asiatice si Egal Pariul se ramburseaza nu sunt eligibile pentru calculul rulajui.
 12. Dacă un pariu, care satisface condițiile pentru un voucher pariu gratuit, este anulat, winmasters iși rezervă dreptul de a retrage voucher-ul pariu gratuit din contul clientului, și poate decide, la propria discreție, dacă clientul va fi din nou eligibil pentru promoție.
 13. De asemenea, se aplica Termenii si Conditiile generale winmasters.(13. Termeni generali pentru Bonusuri)
 14. winmasters isi rezerva dreptul de a modifica, anula, retrage sau refuza orice promotie, la propria discretie si fara un anunt in prealabil.
 15. Oferta este disponibila un timp limitat, pentru mai multe informatii privind disponibilitatea promotiilor, va rugam contactati Serviciul Clienti.