Vă rugăm să luați la cunoștință faptul că am actualizat Termenii și condițiile.

Pentru a putea continua să pariați și să depuneți pe winmasters.ro trebuie să citiți și să acceptați aceste actualizări..

Click pe butonul de mai jos pentru a finaliza procedura.

Am citit și sunt de acord

Metode de depozit

Metoda de platăScurtă descriereAcţiune
Card Credit/ Debit
Credit/ Debit Cards

Visa, MasterCard şi Maestro sunt branduri recunoscute la nivel mondial care folosesc cele mai noi tehnologii de securitate și de plată, sunt acceptate de mai mult de 24 de milioane de comercianți și oferă o gamă largă de instrumente de prevenire a fraudei. Simțiți-vă mai sigur atunci când faceți cumpărături on-line folosind aceste carduri, toate tranzacțiile de casierie sunt procesate aderând la standardele de conformitate pentru securitatea datelor ale Payment Card Industry (PCI), folosind o criptare pe 128 de biți, care asigură siguranța și securitatea datelor transmise. Această protecție de ultimă oră este aceeași tehnologie utilizată de principalele bănci și instituții financiare din toată lumea.

Durata Tranzacţiei: Instant | Taxa pentru Tranzacţie: 0 |
Depunere Minimă: 40 RON - Depunere maximă: 9,000 RON
Neteller
Neteller

Neteller este o modalitate simplă, rapidă şi sigură pentru a vă muta banii online. Contul Neteller se poate alimenta cu marile branduri de plată, precum Visa, MasterCard, Maestro, transferuri bancare internaţionale sau locale precum iDEAL, giropay, DineroMail.

Durata Tranzacţiei: Instant | Taxa pentru Tranzacţie: 0 |

Depunere Minimă: 40 RON - Depunere Maximă: 9,000 RON

Skrill
Skrill

Skrill Holdings Ltd. (Moneybookers) este unul din cele mai mari sisteme de plată din Europa şi printre cei mai mari furnizori de portofele digitale indepedente din lume, cu peste 20 de milioane de conturi de utilizatori. Portofelul digital permite fiecărui utilizator să efectueze plăţi online în siguranţă, fără a dezvălui date financiare personale.

Durata Tranzacţiei: Instant | Taxa pentru Tranzacţie: 0 |
Depunere Minimă: 40 RON - Depunere Maximă: 9,000 RON

Transferul Bancar Rapid
Transferul Bancar Rapid
Transferul Bancar Rapid este un serviciu bancar ce permite utilizatorului să efectueze plăți interne directe folosind propriul său cont bancar. Utilizatorul alege contul bancar în care dorește să transfere banii si primește un număr de referință pe care îl prezintă la bancă (sau online) și depune banii în contul bancar selectat.
Durata Tranzacţiei: Între 3 şi 5 zile lucrătoare

Taxe Tranzacţie: 0

Depunere Minimă: 200 RON - Depunere Maximă: 42,000 RON

Paysafecard
paysafecard

Paysafecard este liderul cardurilor de plată preplătite pentru plăți pe internet. Cu un Paysafecard, puteți accesa un magazin on-line cu ușurință și în siguranță - nu aveți nevoie să faceți cunoscute datele dvs.personale. Permite folosirea de fonduri pe Internet fără a folosi un card de credit sau un cont bancar. Simplu şi rapid, paysafecard este disponibil în peste 300.000 de puncte de vânzare din Marea Britanie, Austria, Belgia, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Mexic, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Suedia, Elveția și Olanda.

Durata Tranzacţiei: Instant | Taxa pentru Tranzacţie: 0 |
Depunere Minimă: 40 RON - Depunere Maximă: 9,000 RON

PROGRAM LIVE