POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Introducere

Politica de confidențialitate descrie modul în care www.winmasters.ro, operat de WM Interactive Limited (sau altfel denumit aici "noi") vă tratează informațiile cu caracter personal și datele furnizate pentru a putea fi capabili sa gestionam relația noastră. Gestionăm toate informațiile personale pe care ni le furnizăm (fie prin intermediul site-ului web al winmasters sau prin orice alte mijloace similare) și sunt păstrate de noi în legătură cu dumneavoastra în maniera specificata în această Politică de confidențialitate.

Cine suntem noi?

www.winmasters.ro, operat de WM Interactive Limited, care este o companie malteză cu adresa de înregistrare la Pater House nr. 170, Nivelul 1 (Apartament A174), Strada Psaila, Birkirkara, BKR 9077, Malta, cu numărul de înregistrare al companiei C-65151 și este reglementată de Oficiul Național al Jocuri de noroc din România (ONJN). www.winmasters.ro este înregistrată ca operator de date cu caracter personal la Agenția Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal din România, cu notificarea nr. 0013686 din 04.06.2016.

Putem fi contactati la support@winmasters.ro

Responsabilul nostru pentru protecția datelor poate fi contactat la dpo@winmasters.com

De ce colectam Date cu Caracter Personal?

Trebuie să colectăm date de la dumneavoastra pentru a vă putea oferi serviciul de jocuri de la distanță. Aceasta poate include necesitatea de a partaja aceste date cu companiile noastre partenere și cu furnizorii noștri de servicii, cu care am fi stabilit măsuri de protecție pentru a vă proteja datele, în scopul de a vă furniza serviciile noastre așa cum a fost solicitat.

Când oferim clienților noștri servicii de jocuri de la distanță, trebuie să colectăm date personale de la dumneavoastra pentru a respecta obligațiile legale legate de obligațiile noastre de licență pentru jocuri de noroc catre Oficiul National al Jocurilor de Noroc din Romania, pentru obligațiile de raportare a impozitului către autoritățile fiscale din România si pentru a indeplini obligația noastră de a asista autorități, la solicitarea acestora, în investigarea unei posibile activități criminale.

Avem, de asemenea, un interes legitim de a ne proteja serviciile de abuzul de promovare, de a preveni riscurile de fraudă și de securitate pe internet. Acest lucru ne permite, de asemenea, să asigurăm securitatea, integritatea, accesibilitatea și disponibilitatea serviciilor noastre.

De asemenea, vă vom întreba dacă doriți să primiți comunicări de marketing de la noi sau de la terți, cum ar fi furnizorii nostri de servicii contractați în numele nostru. Aveți dreptul în orice moment să vă retrageți consimțământul prin setările de confidențialitate ale profilului dumneavoastra de cont.

Date cu caracter personal pe care le colectam

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal, pe care le colectam si folosim, se refera la urmatoarele:

  • Detaliile personale de identificare și de comunicare care ne sunt furnizate prin completarea formularului de înregistrare pe site sau orice alte informații pe care ni le trimiteți prin intermediul site-ului web sau prin e-mail.
  • Documentele de verificare furnizate pentru verificarea Identității, Modalității de Plată și a altor documente pe care le putem solicita datorita obligațiilor noastre legale.
  • Informații de contact prin intermediul site-ului web, al e-mailului, al telefonului sau al altor suporturi media.
  • Răspunsurile dumneavoastra la chestionarele sau sondajele pe care le efectuăm.
  • Elemente de tranzacții, inclusiv informații despre conturile financiare pe care ni le-ați putea furniza, realizate prin intermediul site-ului web, al telefonului sau al altor mijloace de informare.
  • Detaliile vizitelor dumneavoastra pe site, incluzând dar fără a se limita la date despre trafic, informații despre site, jurnale web și alte informații de contact.
  • Apelurile telefonice sau sesiunile de chat catre și de la Departamentul nostru de Relații cu Clienții sunt înregistrate în scopuri de securitate și educație, împreună cu rezolvarea întrebărilor care decurg din serviciul furnizat catre dumneavoastra.

Nu colectăm în mod regulat categorii speciale de date, dar cu toate acestea putem primi astfel de date de la dumneavoastra dacă ne spuneți că aveți o problemă in controlarea activitatii dumneavoastra de pariere. Noi vom trata astfel de date ca fiind echivalente datelor de sănătate și le vom proteja în mod corespunzator.

Utilizarea de Cookie-uri

Utilizăm cookie-urile ca mijloc de colectare a informațiilor de la un server de internet din următoarele motive, la vizitarea site-ului de către un membru. Dacă vă înregistrați sau dacă continuați să utilizați site-ul, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Cookie-urile conțin informații care sunt transferate pe unitatea hard disk a computerului dumneavoastra. Acestea ne ajută să îmbunătățim site-ul și să oferim servicii mai bune și mai personalizate. Unele cookie-uri pe care le folosim sunt necesare pentru funcționarea site-ului.

Dacă doriți să ștergeți orice cookie-uri deja stocate pe computerul dvs. sau să opriți cookie-urile care înregistrează obiceiurile dvs. de navigare pe pagina web, puteți face acest lucru ștergând cookie-urile dumneavoastra existente și / sau modificând setările de confidențialitate ale browserului dvs. pentru a bloca cookie-uri (procedura pe care o veti urma va varia în funcție de browser). Va rugam rețineți că, prin ștergerea cookie-urilor noastre sau prin dezactivarea cookie-urilor noastre viitoare, este posibil să nu puteți accesa anumite site-uri sau servicii de pe site.

Cum folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Noi folosim datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a:

  • Crea, opera, si a gestiona contul dumneavoastra.
  • Participa la jocuri și a îndeplini funcții relevante pentru a participa la acestea.
  • Efectua proceduri de identificare pentru participarea dumneavoastra la joc.
  • Promova pariurile, inclusiv plățile prin card și plățile online.
  • Conformitatea cu cadrul juridic și de reglementare care reglementează operațiunile noastre, inclusiv transmiterea detaliilor personale, date cu caracter personal despre tranzacții și date privind traficul către autorități.
  • Crearea profilurilor personale pentru scopuri de Evaluare a Riscului de Spălare a Banilor.
  • Urmărirea tranzacțiilor în scopul prevenirii fraudei, a pariurilor anormale, a spălării banilor și a fraudei, inclusiv prin schimbul de date cu caracter personal cu furnizorii noștri de servicii de Procesare a Plăților.
  • Realizarea de cercetări, chestionare și analize.

Când consimtiti, folosim datele dumneavoastra pentru a vă oferi informații despre modificările site-ului, despre noi servicii și oferte. În cazul în care nu doriți să primiți informații de marketing, aveți dreptul de a parasi acest serviciu. Puteți re-consimți să vi se furnizeze informații de marketing prin trimiterea prin e-mail catre departamentului nostru de asistență sau prin utilizarea funcției relevante din secțiunea "Contul meu".

Datele personale care ne sunt furnizate vor fi distribuite companiilor din grup care vor trata aspecte relevante ale prelucrarii pentru a vă oferi serviciile solicitate.

Pentru a furniza serviciile noastre și pentru a împiedica utilizarea nelegitimă a serviciilor noastre, efectuăm decizii individuale automatizate, inclusiv crearea de profiluri.

Unde pastram datele dumneavoastra?

Luăm toate măsurile standard de precauție pentru a păstra datele dumneavoastra personale securizate în cadrul serverelor localizate fizic in Uniuniea Europeana. Aceste servere pot fi, la rândul lor, accesate prin conexiuni criptate pe internet. În acest scop, avem implementat un Sistem de Management al Securității Informațiilor care se ocupă de îndeplinirea standardului ISO27001: 2013.

Transferuri de Date catre Terte Parti

Putem transfera datele pe care ni le furnizați sau datele deduse pe baza datelor dumneavoastra în mai multe scopuri, după cum este descris în cele ce urmează.

Transferuri in cadrul Grupului

Datele dumneavoastra personale sunt transferate în cadrul companiilor noastre din grup care prelucreaza datele cu caracter personal ale clienților in baza unui acord contractual dinntre noi în conformitate cu RGPD. Companiile din grup procesează datele dumneavoastra în numele nostru pentru a vă oferi următoarele servicii:

  • Suport Clienti
  • Procesarea platii
  • Controale impotriva Fraudei si Impotriva Spalarii Banilor
  • Marketing (unde a fost acordat consimtamant – mai multe informatii mai jos)

Noi asigurăm că transferurile de date in cadrul companiilor din grup sunt acoperite de contracte si garantii operator-persoana imputernicita de operator adecvate așa cum se specifică în Regulamentul general privind protecția datelor (EU 2016 / 679).

Transferuri in afara Grupului nostru catre terte parti

Când prelucram contul dumneavoastra de pariuri și tranzacțiile asociate acestuia, este posibil să ne adresăm agențiilor de rating de credit, agențiilor de detectare a fraudelor și agențiilor de spălare a banilor în conformitate cu dispozițiile legale din partea Autorității de Jocuri de Noroc din Malta sau a oricărei alte autorități relevante.

Scopul acestor comunicari ar fi de a asigura:

  • Evalua dacă sunteți o Persoană Expusă Politic sau o persoană care face obiectul unor Sancțiuni Financiare.
  • Verifica dacă detaliile dumneavoastra personale sunt similare cu cele ale persoanelor suspectate a fi comis fraudă sau spălare de bani.
  • Verifica detaliile dumneavoastra personale prin mijloace electronice prin potrivirea cu bazele de date ale unor terte parti.
  • In cazul în care astfel de informații sunt solicitate de către furnizorii de plăți în legătură cu anchete privind frauda, vom furniza, de asemenea, astfel de date cu caracter personal, atâta timp cât cererea de informații este destinata sa protejeze drepturile dumneavoastra și/sau interesul legitim al companiei de a se proteja de fraudă.

Noi asigurăm că transferurile de date in afara companiilor din grup sunt acoperite de contracte si garantii operator-persoana imputernicita de operator adecvate așa cum se specifică în Regulamentul general privind protecția datelor (EU 2016 / 679).

Transferuri catre autoritatile de reglementare

Pentru a ne îndeplini obligațiile legale, ni s-ar putea solicita să vă transferăm datele către:

  • Oficiul National de Jocuri de Noroc din România
  • Unitatea de Investigații si Analiza Financiară
  • Consiliul de Monitorizare a Sancțiunilor
  • Autoritatile Fiscale romanesti si celelalte autoritati fiscale cu care suntem inregistrati
  • Alte organisme de aplicare a legii acolo unde exista solicitari

Aceasta poate include transferarea tuturor detaliilor personale, verificarea documentelor, a istoricului tranzacțiilor de plată și de pariere, a istoricului comunicațiilor și a oricăror alte informații pe care le avem despre dumneavoastra. Modalitățile de transferare a acestor date pot fi prescrise de autoritatea competentă, asupra cărora nu avem control.

Transferuri in Scopuri de Marketing

Vom partaja datele personale cu parteneri de marketing (furnizori de rețea, bănci, procesatori de plăți, companii afiliate etc.) numai pe baza unui consimțământ acordat în mod liber, specific, informat și lipsit de ambiguitate de la dumneavoastra. Astfel de parteneri ar fi limitati să primească informații de contact, cum ar fi adresa de e-mail și preferințele sportive din motive de marketing.

Consimtamantul dumneavoastra poate fi retras în orice moment prin "Contul meu" sau prin contactarea noastră la adresa support@winmasters.ro.

În cazul în care vă retrageți consimtamantul, compania va informa partenerii de marketing pentru a-si opri comunicările de marketing imediat ce li se comunică dorința dumneavoastra.

Transferuri catre Terte Tari

Compania nu partajeaza în mod regulat niciuna dintre datele cu caracter personale pe care ni le furnizați terților (în afara companiilor din grup) situate în afara Spațiului Economic European sau țărilor considerate de UE a oferi un standard echivalent de protecție a datelor.

În cazul în care compania va trebui în viitor să efectueze astfel de transferuri de date cu caracter personal unor terțe părți (în afara companiilor din grup) pentru a vă putea furniza serviciile solicitate, vă vom informa despre acest lucru. Într-un astfel de caz, ne vom asigura că respectăm legislația aplicabilă privind protecția datelor și solicităm aprobarea de la Autoritatea noastră Principală pentru Protecția Datelor pentru a ne asigura că in orice moment, drepturile dumneavoastră privind datele cu caracter personal sunt respectate și garantate

Retentia si Eliminarea Informatiilor

După închiderea oricărui cont, păstrăm datele dumneavoastra pentru o perioadă de până la 10 ani datorită obligațiilor noastre legale față de obligațiile de păstrare a înregistrărilor contra Spălării si Contrafacerii Banilor, Finanțarii Terorismului, si pentru Companii si in materie Fiscala.

Mai exact:

  • Timp de până la un (1) an: Detalii privind vizitele dumneavoastra pe site, incluzând dar fără a se limita la date despre trafic, informații despre site, bloguri web și alte informații de contact; Apeluri telefonice către și de la Departamentul de Relații cu Clienții
  • Timp de până la cinci (5) ani de la ultima activitate: detalii furnizate referitoare la identificarea personala si comunicare, informații de contact prin intermediul site-ului web, prin e-mail, prin telefon sau prin alte mijloace de comunicare.
  • Până la zece (10) ani de la ultima activitate: Elemente de tranzacții, inclusiv informații despre conturile financiare pe care ni le-ați putea furniza, realizate prin intermediul site-ului web, prin telefon sau prin alte mijloace media

De asemenea, vom păstra date cu caracter personal în scopul prezentării și prelucrării în cazul unui litigiu sau al unui proces legal pe in care dumneavoastra, autoritățile relevante sau noi am putea face parte, datorită furnizării noastre de servicii către dumneavoastra.

În cazul în care contul dumneavoastra în oricare dintre cazurile de mai sus nu este activ, atunci nu vom prelucra mai departe datele decât pentru conformitate cu obligațiile de mai sus.

Toate aceste informații sunt stocate în conformitate cu această politică de confidențialitate.

Drepturile dumneavoastra cu privire la datele cu caracter personal

Aveti dreptul de a:

  • accesa informatiile personale furnizate de catre dumneavoastra;
  • solicita rectificarea datelor cu caracter personal pe care le considerati incorecte;
  • solicita restrictia prelucrarii datelor;
  • solicita stergerea datelor;
  • formula o obiectie cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale;
  • solicita exportarea datelor dumneavoastra; si
  • de a fi informat cu privire la luarea automata a deciziilor individuale, inclusiv cu privire la crearea de profiluri; si

Drepturile dumneavoastra pot fi exercitate în conformitate cu legea, care ar putea include restricții asupra momentului în care puteți exercita aceste drepturi. Puteți exercita aceste drepturi contactând-ne pe support@winmasters.ro

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, al cărei site web poate fi găsit la http://www.dataprotection.ro/.

Schimbari la Declaratia de Confidentialitate

Orice modificări pe care le putem face în viitor în Politica noastră de Confidențialitate vor fi publicate de pe această pagină de pe site și vor intra în vigoare din momentul publicării lor. În cazul în care modificările sunt substanțiale, vă vom oferi șansa de a examina aceste modificări și de a decide dacă doriți să rămâneți clienții noștri înainte ca acestea să intre în vigoare.

Aceasta Politica de Confidentalitate a fost ultima oara actualizata pe 23 Mai 2018.