Vă rugăm să luați la cunoștință faptul că am actualizat Termenii și condițiile.

Pentru a putea continua să pariați și să depuneți pe winmasters.ro trebuie să citiți și să acceptați aceste actualizări..

Click pe butonul de mai jos pentru a finaliza procedura.

Am citit și sunt de acord

Joc Responsabil

Responsibility-icon-platform.png

Pentru winmasters, securitatea este o prioritate esențială. Tratăm cu maxim de seriozitate siguranța dumneavoastră. Am cheltuit sume considerabile și folosim instrumente tehnologice de ultimă oră, cu scopul de a garanta cel mai sigur posibil divertisment online.

Este strict interzis minorilor (sub 18 ani) accesul la serviciile noastre.De asemenea, folosim un proces bine fundamentat de autoexcludere a jucătorilor, în scopul de a-i proteja pe clienții noștri.

Participarea la oferta noastră de jocuri de noroc online trebuie să fie o experiență distractivă si incitantă pentru participanții adulți, desfășurată într-un mediu sigur și protejat. Ne dorim ca utilizatorii noștri să se bucure în totalitate de experiența de joc online furnizată de www.winmasters.ro. Cu toate acestea, sfătuim clienții nostri să stabilească un buget prealabil, să rămână în limita acestui buget și să participe cu înțelepciune.

Jocurile și pariurile furnizate pe site-ul nostru reprezintă o formă de jocuri de noroc. Scopul nostru este de a identifica și de a gestiona probleme ivite în desfășurarea jocurilor de noroc, examinând atent și descoperind modelele cât mai curând posibil, promovând în mod activ serviciile oferite de organizații, cum ar fi Gamcare, prin intermediul site-ului nostru, direct la jucători, în cazul în care suspectăm că ar putea exista o problemă de jocuri de noroc.

POLITICA NOASTRĂ

Prevenirea jocurilor de noroc de catre minori

winmasters oferă un mediu sigur de divertisment pentru adulți. Pentru utilizarea produselor noastre, jucătorii trebuie să fie în vârstă de cel puțin 18 ani (sau de vârstă legală pentru jocuri de noroc în țara în care jucătorii respectivi au reședința, ceea ce implicit mărește limita de vârstă necesară).

La winmasters, operăm o varietate de controale pentru a ne asigura că nici o persoană minoră nu are acces la oferta noastră de jocuri de noroc online. Jucătorii care se înscriu cu informații false sau inexacte cu privire la vârsta lor vor pierde orice eventual premiu câștigat, indiferent de valabilitatea unui asemenea bilet de pariu sau chitanță, și astfel de informații false sau inexacte ar putea duce la o acțiune civilă și/sau penală împotriva unor astfel de persoane.

În scopul de a împiedica accesarea site-ului nostru de către minori, recomandăm ca jucătorii să instaleze și să folosească software-ul de filtrare pe orice dispozitiv cu acces la internet care poate fi utilizat de către minori. Acest lucru va oferi jucătorilor posibilitatea de a controla sau de a bloca conținutul afișat prin crearea de parole care împiedică accesul la site-ul nostru și, astfel, face site-ul nostru indisponibil pentru minori. Astfel de software de filtrare sunt următoarele:

• CyperPatrol
• Contentwatch
• NetNanny
• Netmom


MENȚINEȚI CONTROLUL

În cea mai mare parte, clienții noștri se bucură de produsele winmasters ca o experiență de divertisment și mențin participarea lor în limite pe care și le pot permite.

Cu toate acestea, jocurile de noroc ar putea conduce la dependență și unii jucători își pot face griji cu privire la obiceiurile privind jocurile de noroc. În consecință, acestei categorii de jucători le oferim următorul chestionar care poate oferi jucătorilor îndrumarea necesară:

Test Profil Parior

Dacă ați răspuns afirmativ la oricare dintre întrebările de mai sus, este posibil ca jocurile de noroc să fi devenit o problemă pentru dvs. și vă sfătuim să căutați nemijlocit ajutor și consiliere profesională.

Există ajutor disponibil

Multe organizații oferă sprijin și asistență pentru persoanele care întâmpină o problemă cu jocurile de noroc. Dacă simțiti că acest lucru s-a întâmplat cu dvs., vă recomandăm să contactați o organizație de auto-ajutor pentru îndrumare. Următoarele site-uri oferă consiliere și îndrumare. Fiecare link conține linii cu numere de ajutor și adrese de e-mail pe care le puteți contacta dacă doriți să primiti sprijin și consiliere confidențiale:

www.dependenta.ro
www.gamblingtherapy.org
www.gamcare.org.uk
www.gamblersanonymous.org


GESTIONAREA BUGETULUI DVS.

Pentru jucătorii care se bucură de jocuri de noroc în mod frecvent, un fenomen des întâlnit este depășirea ocazională a bugetului lor. Sfătuim jucătorii să stabilească planuri bugetare specifice pentru a se asigura că sumele destinate jocurilor de noroc rămân accesibile în orice moment. Totodată oferim clienților noștri posibilitatea de a activa limite imediate.

INACTIVARE CONT

Puteți solicita în orice moment o inactivare a contului prin contactarea asistenței noastre și nu puteti revoca decât dacă au trecut șase (6) luni.