Vă rugăm să luați la cunoștință faptul că am actualizat Termenii și condițiile.

Pentru a putea continua să pariați și să depuneți pe winmasters.ro trebuie să citiți și să acceptați aceste actualizări..

Click pe butonul de mai jos pentru a finaliza procedura.

Am citit și sunt de acord

Este timpul pentru un PLUS!

Revendică bonusul la înscriere de 100% până la 555 RON PLUS 40 RON Pariu Gratuit!

winmasters ți-a pregătit Bonusul 555! 100% până la 555 RON pentru pariuri sportive ! Intră în universul winmasters cu oferta 555! Mai jos sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a te înscrie la promoție:

  • Intră pe winmasters.ro
  • Depune minim 40 RON (în perioada promoțională), introdu codul BONUS555 și ia-ți bonus de înregistrare până la 555 RON!

Mărește-ți câștigurile cu Pariul Gratuit! Află cum poți beneficia de ofertă:

Trimite-ne documentele necesare verificării contului tău, după ce ai efectuat prima depunere pe site, și iți oferim, în PLUS, un VOUCHER Pariu absolut gratuit de 40 RON. Procedura este extrem de simplă, nu trebuie decât să fotografiezi cu telefonul mobil sau să scanezi actul de identitate (Carte de identitate sau Pașaport) și cardul de credit folosit pentru depuneri pe winmasters.ro (doar fața cardului). În cazul în care folosești alta metodă de plată (Neteller, Skrill etc.), este suficient să trimiți un screenshot cu portofelul tău electronic. Trimite un email care să conțină documentele la adresa support.rom@winmasters.com și Pariul tău gratuit va fi creditat imediat.


Profită acum de cel mai bun pachet de bun venit de pe piață doar pe winmasters.ro!

Ia-ți bonusul! Termeni și Condiții